onze
Acties

Naast het feit dat wij het ontzettend leuk vinden om acties te bedenken en uit te voeren, is het ook onmisbaar om ons werk in Hongarije te kunnen gaan doen. Nu wij nog in Nederland zijn zullen we met alle acties meehelpen maar straks zal ons thuisfrontteam deze taak op zich nemen.

Je kunt hier lezen welke acties we al gedaan hebben en welke acties er nog gaan komen.

Lopende acties:

Gehouden acties:

 31-12-2020 Oliebollenactie
De oliebollenactie is geslaagd! In totaal zijn er maar liefst 640 oliebollen en 230 appelbeignets verkocht! We willen iedereen hartelijk bedanken voor het bestellen. 
De oliebollen werden gebakken door Bakkerij de Kok. We zijn Jacco, Marije en de rest van het team erg dankbaar dat zij ons wilden helpen. 
 
 
 
 
 
04-12-2020 Gourmetactie 

~Zeer geslaagde actie!!~

Vandaag zijn bijna alle bestellingen van de gourmetactie opgehaald. Morgen bezorgen we er nog een aantal en dan sluiten we weer een geslaagde actie af! Met windkracht 8 waaiden de ballonnen meteen weg, en ook de Hongaarse vlag bleef niet hangen. 

Gelukkig bleven Jacqueline, Ingrid en Hanno er rustig onder 😀 We zijn jullie heel dankbaar voor de vele bestellingen. 

En Slagerij Wisse voor de medewerking, wij hebben er van genoten!

29-01-2020 Stamppottenbuffet

Het is alweer even geleden maar op 29 januari 2020 organiseerden wij een stamppotten buffet voor Hongarije. De aanmeldingen kwamen pas vrij laat binnen dus het leek er eerst op dat er bijna niemand zou komen. Uiteindelijk zijn er rond de 60 mensen geweest en was het een hele geslaagde avond. Met een aantal vrijwilligers hebben we voordat het begon de ruimte mooi aangekleed en de warmhoudbakken neer gezet. We hadden 10 kokers geregeld die in totaal voor 5 verschillende stamppotten hebben gezorgd. Naast de stamppot was er ook soep en een heerlijk nagerecht. Op deze avond hebben we voor het eerst verteld over de grote (geestelijke) armoede in Hongarije en dat het onze droom is om er zelf naar toe te gaan. Deze avond heeft het mooie bedrag opgebracht van €650. We kijken met een ontzettend positief gevoel op terug. Iedereen hartelijk bedankt voor alle hulp!

Slagerij Wisse willen we hartelijk bedanken voor het sponsoren van de warmhoudbakken, spekjes en de heerlijke rookworsten.

Bakkerij de Kok willen we hartelijk bedanken voor het sponsoren van het brood en stokbrood.