Ga naar de inhoud

10.000 redenen tot dankbaarheid

Focussen op wat je hebt in plaats van kijken naar wat je mist. Zeker niet altijd makkelijk!
Vandaag een aantal dingen waar wij heel dankbaar voor zijn. Te beginnen met onze 2 gezonde kids en dat we heel gelukkig zijn met elkaar, onze families, het heerlijke herfstweer, ons fijne huis, een goede nachtrust, onze banen en collega’s.

De enthousiaste mensen uit ons thuisfrontteam, wat een toppers. Ze denken mee, leven mee, helpen ons in alles. Zonder hun zou onze uitzending een stuk zwaarder en minder leuk zijn. Ze doen zoveel meer dan alleen helpen met onze uitzending. Dat samen oplopen met hetzelfde doel voor ogen is zo waardevol en speciaal.

Dat onze wieg in Nederland stond, met goed onderwijs en een uitgebreide gezondheidszorg. Verplichte vakantiedagen en een pensioenvoorziening. Voor veel mensen op deze wereld is dit luxe en helemaal niet vanzelfsprekend.

Geluk zit bij ons in hele “kleine” dingen. Een glimlach van Fleur, kleurige bladeren, een goede maaltijd, kaarsen, uitwaaien aan het strand, een zonsondergang, Stan die allerlei liedjes door elkaar zingt en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Waar ben jij dankbaar voor?

~ “Staying positive doesn’t mean you have to be happy all the time. It means that even on the hard days you know better ones are coming” ~

Facebook
Twitter
LinkedIn