Ga naar de inhoud

Onze eerste blog

Leuk dat je onze eerste blog leest! De afgelopen maanden is er veel gebeurd en zijn we erg druk bezig geweest.

Eind mei hebben we ons aangemeld voor Into-mission. Into-mission is een organisatie die zich inzet voor mensen die uitgezonden gaan worden. Ze helpen je met alle voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan het werken aan je visie. (waarom willen we naar Hongarije en hoe vertellen we dit aan anderen) Naast dat, helpen ze je een thuisfrontteam op te zetten. Mocht je de term thuisfrontteam niet kennen, kijk dan even onder het kopje Hanno en Rhodé en dan thuisfrontcommissie.

In het kort is een thuisfrontteam een groep mensen die ons helpt in de voorbereidingen onderweg naar Hongarije toe maar ook straks als we daar wonen zullen ze een belangrijke functie vervullen. We hebben al vier enthousiaste mensen gevonden die ons graag helpen! We zijn daar erg blij mee. Mocht je dit ook leuk lijken, we zijn nog op zoek naar meer mensen J

Verder hebben we met hulp van Origin media een website opgezet en is onze eerste nieuwsbrief verstuurd. Een spannende, drukke maar o zo leuke tijd. We houden jullie graag op de hoogte! 

Liefs van ons!

Facebook
Twitter
LinkedIn