Ga naar de inhoud

Robin Stedehouder

Hallo Allemaal. Ik ben Robin Stedehouder, 53 jaar en woon sinds december 2020 in Arnemuiden. Ik ben getrouwd met Tania, samen hebben wij 5 kinderen ( Joyce 33, Kim 28, Timo 26, Gina 22 en Faith 9 jaar) Ook hebben wij 2 kleinkinderen Seff van 5 en Loua van 0 jaar. Faith is eigenlijk ons pleegkindje maar woont al sinds haar geboorte bij ons, ons huis en ons hart staan open voor nog een pleegkindje dus wij hopen binnenkort nog een pleegkindje te mogen verwelkomen.

Ik heb Rhodé en Hanno leren kennen omdat wij, net als zij, een House For Love hebben. Wij stellen ons huis open voor mensen die behoefte hebben aan aandacht, een gesprek, bakje koffie, een maaltijd. Wij hebben vanuit ons huis een huisgroep, woensdagavond om de week komen wij samen, doel van deze samenkomsten is elkaar op te bouwen, te bemoedigen en met elkaar te onderzoeken hoe we het woord van God in ons dagelijks leven leidend kunnen laten zijn.

Ik ben niet gelovig opgegroeid maar op latere leeftijd heeft God mij toch geroepen, aangeraakt en niet meer los gelaten. Ik voel mij prettig bij het dienen en ondersteunen van mensen. Meerdere malen is over mij geprofeteerd dat ik een leider zal zijn, een voortrekker maar altijd vanuit een dienende rol.

Het ondersteunen van Rhodé en Hanno en het ThuisFrontTeam lijkt mij dan ook prima te passen. Als onderdeel van het TFT heb ik de taak van fondsenwerving op mij genomen. Een ongelooflijke uitdaging maar ozo nodig. Ik vertrouw hierbij volledig op God en hou mij vast aan de woorden die evangelist Jaap Dieleman altijd uitspreekt. “Hij bepaald dus Hij betaald”.