Heleen Molenaar-Huisman

Mijn naam is Heleen Molenaar-Huisman en ik ben opgegroeid in Arnemuiden. Sinds de tijd dat Hanno en ik samen in een bandje zaten is er een vriendschap gegroeid. Inmiddels woon ik al een aantal jaren in Barneveld met mijn man Dick en zoontje Azarja.

Met Hanno en Rhodé deel ik de liefde voor zending. Ik ben ervan overtuigd dat God bezig is Zijn missie te volvoeren en mensen daarin een rol laat spelen. Ik word dan ook heel enthousiast om te horen van Hanno en Rhodé waar Hij hen voor roept. Zij mogen een stukje van Gods ontferming praktisch zichtbaar maken voor arme, maar in Gods ogen kostbare mensen in Hongarije.

Het is me een eer om op mijn beurt weer deel te mogen uit maken van Gods werk. Dat zal ik doen door het beheer van de financiën op me te nemen. Ik ben benieuwd hoe ik Hem beter mag leren kennen door concreet te zien hoe Hij zal voorzien in de financiële noden. Wellicht gebruikt Hij daar u weer voor!