Ga naar de inhoud

Maak kennis met
Ági Pap

Dit is Ági Pap. Een vrouw die een bijzonder plekje in ons hart heeft. We woonden nog maar een paar weken in Hongarije toen Ági voor ons hek stond en vroeg om water. Zij was de eerste vrouw die we mochten helpen.

We kochten een waterpomp en sloten die aan. Ági is 48 jaar, maar ziet er uit als een oude vrouw. Dat ze geen tanden meer heeft helpt natuurlijk niet mee. Ze is incontinent en heeft veel psychische problemen. Ze slikt veel medicijnen en is dan redelijk stabiel. Helaas lukt het haar zowel lichamelijk als geestelijk niet om te werken.

In 2023 werden we opgeschrikt door het bericht dat ze beroofd was. Niet één, maar drie keer achter elkaar. Ági had al bijna niets, maar het weinige wat ze had werd gestolen; haar koelkast, kookplaat, gasfles en bank.

We hebben direct camera’s opgehangen en overal nieuwe sloten gemonteerd. Ook konden we haar een nieuwe koelkast en kookplaat geven.

Met jouw financiële steun kunnen we Ági helpen met voedselpakketten, incontinentiemateriaal, medicijnen en stookhout. Geef jij Ági weer licht in haar leven?

Ja, ik sponsor
Ági Pap