Ga naar de inhoud

Maak kennis met
Familie Dobiné

Maak kennis met Edit en haar dochter Norí. Deze lieve moeder en dochter wonen in een straat waar veel armoede is. De man van Edit is jaren geleden overleden. Edit is onlangs 58 jaar geworden en ze heeft kanker. Twee keer per week gaat ze naar het ziekenhuis waar ze chemotherapie krijgt. Ze is momenteel aan haar laatste kuur bezig.

We kennen dit gezin al bijna twee jaar en zien van dichtbij wat een impact haar ziekte op haar én op haar dochter had en nog steeds heeft. Ondanks dat ze te ziek was om te werken, pakt ze alles aan om geld te verdienen.

Norí is net 14 jaar geworden. Edit vroeg of we álsjeblieft een taart voor Norí haar verjaardag wilden kopen, want daar had ze geen geld voor. Die taart hebben we geregeld! Norí heeft een verstandelijke beperking en gaat naar speciaal onderwijs.

Edit schaamde zich en wilde onze hulp eerst niet aannemen. Ze wilde graag iets terugdoen en nu helpt ze ons met de kledingmarkt. Hier delen we kleding uit aan de mensen in de buurt.

Met jouw financiële steun kunnen we Edit en Norí helpen door middel van voedselpakketten en schoolspullen. Daarnaast kunnen we het hele huis schimmelvrij maken en warm water aansluiten in de ‘badkamer’. Geef jij Edit en Norí een betere toekomst?

Ja, ik sponsor
Familie Dobiné