Ga naar de inhoud

Maak kennis met
Familie Rafael

Dit is de familie Rafael. Een heel bijzonder gezin om verschillende redenen. Aan het hoofd van deze grote familie staat oma. We stellen de kinderen (maar liefst 8!) graag aan jullie voor; Veronika (10), Pamela (8), Fatima (5), Krisztián (4), Melissza (3), Lili (2), Guszti (1) en Gabor (0).

De eerste drie kinderen hebben dezelfde ouders. Krisztián heeft een moeder die als prostituee in Duitsland werkt en heeft geen vader. De overige vier kinderen hebben dezelfde ouders, maar de vader is niet (meer) in beeld.

Oma is een heldin. Zij zorgt voor iedereen. Ze zorgt ervoor dat alle kinderen naar school gaan en daarnaast zorgt ze fulltime voor Fatima. Fatima is meervoudig gehandicapt en ligt hele dagen op de bank of haar bed. Ze is verlamd en de verwachting is dat ze niet ouder zal worden dan 10 jaar.

Fatima is een heel bijzonder meisje. Het is moeilijk onder woorden te brengen, maar ze straalt een hemelse glans uit. Praten kan ze niet, maar ze is altijd heel blij als we langskomen.

De situatie van familie Rafael is schrijnend. Dit gezin wast zich buiten in de drinkbak van de koeien. Oók de gehandicapte Fatima.

Met jouw financiële steun willen we dit gezin helpen met speciale voeding en luiers voor Fatima, voedselpakketten, kleding en schoolgeld voor alle kinderen. Zorg jij voor een verschil in het leven van dit gezin, en in het bijzonder voor Fatima?

Ja, ik sponsor
Familie Rafael