Ga naar de inhoud

Monique Cuxún Alvardo

Monique Cuxún Alvardo

Ik ben Monique Cuxún Alvarado. Ik ben getrouwd met Henry en we hebben 3 kinderen (Fabio 13, Gianluca 7 en Dominic 3).
We wonen in Middelburg. Henry komt uit Guatemala en we praten daarom thuis een mengelmoesje van spaans/nederlands.

Ik ben werkzaam als (kinder)podotherapeut in Goedereede. Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen in de natuur, foto’s maken en reizen (laatste komt er helaas niet veel van). Ik heb veel interesse in apologetiek en dan met name voor het toerusten van kinderen en tieners.

Ik heb Rhodé nog niet zo lang geleden leren kennen via een kampvuur avond voor vrouwen en we hadden heel leuk contact. Ik hoorde van hun missie in Hongarije en voelde me meteen sterk verbonden.

Ik heb zelf een periode met Operatie Mobilisatie en Jeugd met een Opdracht gewerkt in Guatemala en dan herken je veel dingen. Maar het is toch heel wat anders wanneer je in je eentje zoiets doet of als gezin met jonge kinderen. Ik vind dat heel bijzonder. Stiekem was dat ook altijd wel een beetje mijn gedachte om als familie als zendelingen te werken, maar het leven gaat soms anders. Ik zie het als een mooie manier om als “thuisblijvers” zo toch deel te maken van zending.

Ik wil me graag inzetten om Hanno, Rhodé en de kinderen te helpen waar mogelijk met praktische hulp zoals op organisatorisch gebied, met bemoedigen en vooral ook in gebed. Verder vind ik het ook heel leuk om me aan te sluiten in een team met mensen uit verschillende christelijke denominaties.
 
Zo kunnen we samen als Gods kerk tegemoetkomen aan echte noden van mensen met de liefde en reddende boodschap van Christus.