Ga naar de inhoud

Jeanieke Ürün-Goud

Jeanieke Ürün-Goud

Hallo, ik ben Jeanieke Ürün-Goud, 25 jaar en woonachtig in Yerseke. Ik ben getrouwd met Volkan en we hebben een zoontje van 2. Ik heb Hanno en Rhodé’s reisblogs en vlogs altijd met veel interesse gevolgd, met name toen ze in Oost-Europa arriveerden. Ik heb daar een halfjaar gestudeerd en herkende veel van hun verhalen. Toen ze mij vertelden van hun plannen om daarheen te verhuizen met de prachtige missie die ze uitdragen, kon ik niets anders doen dan vanuit Nederland mee te helpen. Er is zoveel nood, hartverscheurend leed en gebrek aan (echte) hulp. Als lid van het TFT zie ik het als mijn taak om dit aan zoveel mogelijk mensen kenbaar te maken, via nieuwsbrieven en presentaties. Wellicht ontmoeten we elkaar eens rondom het werk van Hanno en Rhodé!