onze
werkzaamheden

 

 

 

Hanno zal aan de slag gaan bij Michel & Janet van Stichting Embrace. Michel & Janet zetten zich in voor de allerarmsten en werken veel met daklozen en zigeuner families. Hanno zal samen met Michel regelmatig op zoek gaan naar de mensen van de straat om voedselpakketten en kleding uit te delen en het evangelie met ze te delen. Daarnaast zal Hanno bij mensen in Tápióbicske en omstreken praktische hulp bieden zoals het tegelen van een badkamer, het zetten van deuren/ramen en het verder leefbaar maken van de huizen van arme families.

Rhodé zal naast het zorgen voor ons gezin iets voor kinderen gaan betekenen. Ze heeft zelf de opleiding tot onderwijsassistent afgerond dus hoopt ze aan de slag te kunnen op scholen of in kindertehuizen.

Waar we ons ook graag voor willen inzetten is de Korál Mission Church. Iedere zondag komen daar zo’n 70 tot 100 mensen naar de dienst toe. Dit zijn voornamelijk mensen die dak/thuisloos zijn. We hebben een aantal van deze diensten bijgewoond en wij ervoeren dat als heel bijzonder. Een bont gezelschap van mensen waar Gods aanwezigheid heel sterk voelbaar was. 

Ons eerste jaar in Hongarije zal vooral in het teken staan van integreren in de Hongaarse cultuur en het leren van de taal.  

Gelukkig blijft Intomission ons ook in het eerste jaar coachen in al het werk wat we gaan doen. Die coaching vinden wij heel belangrijk omdat we veel te maken zullen krijgen met armoede, verdriet en geestelijke strijd.