Ga naar de inhoud

Sarah Oldenmenger-Beeke

Hallo allemaal, Ik ben Sarah Oldenmenger-Beeke en woon in Goes. Ik, en mijn man inmiddels ook, kennen Hanno en Rhodé al een hele tijd. Net zoals hen ben ik een echte liefhebber van het maken van reizen en het ontdekken van nieuwe, mooie plekken en culturen. Met veel interesse heb ik geluisterd naar de verhalen over hun lange reis door Europa. Hun keuze om hier alles achter te laten en om de armen te gaan ondersteunen in Hongarije kwam voor mij niet als een verrassing. Toen ze aangaven op zoek te zijn naar leden voor het TFT heb ik aangegeven ze graag vanuit Nederland te willen ondersteunen. Als secretaresse zal ik o.a. notuleren tijdens vergaderingen. Ook denk en help ik graag mee met alles wat gepland en georganiseerd dient te worden om hun verblijf in Hongarije mogelijk te maken.