Ga naar de inhoud

Trudy Nieuwdorp

Hoi, ik ben Trudy Nieuwdorp – de Looff, 37 jaar oud en woonachtig in Arnemuiden. Ik ben getrouwd met Willem Nieuwdorp en we hebben een zoon van 14 jaar, hij heet Julian en een dochter van 11 jaar oud, zij heet Sophie. Ik ken Hanno, Rhodé, Stan en Fleur van de gereformeerde kerk in Arnemuiden waar wij ook lid zijn. Tijdens hun reizen door Europa heb ik ze altijd al gevolgd via de vlogs die ze deelden. Prachtig dat mensen zo avontuurlijk zijn en zulke reizen ondernemen. Ik verwonder mij over hun missie om het Evangelie te gaan delen en praktische hulp te gaan bieden in Hongarije. Ik hoop en bidt dat ze daar mensen mogen bereiken met het Evangelie en mensen door Jezus hun identiteit terug kunnen geven. Zelf ben ik niet zo avontuurlijk wat betreft reizen. Wel had ik al langer het verlangen om mee te mogen werken in de Evangelieverspreiding en biddend kwam ik erachter dat ik een plaatsje in hun thuisfrontteam in mocht gaan nemen. Ik hoop op een fijne samenwerking met het thuisfrontteam en met Hanno en Rhodé en hun kinderen.  

Groetjes, Trudy Nieuwdorp – de Looff